01. Köpa via hemsidan

Vid köp av produkter via hemsidan önskas ett mail med föremålsnummer, ert namn, telefonnummer och adress eller att ni använder kontaktformuläret vid varje produkt, så återkommer vi så fort det finns möjlighet. Vi kan inte garantera att varan finns kvar men återkommer till er oavsett, så att ni vet om någon annan hann före.

02. Köpa i butiken

Vid köp av varor direkt i butiken bokar du öppettider via telefon eller mail. Endast en bråkdel av våra varor finns på hemsidan och vi uppmuntrar till ett besök på plats i butiken. (Alla varor som finns på hemsidan kan dock inte ses på plats i butiken.)

Guld och silverföremål förvaras inte i butiken. Har ni ett stort intresse kan objekten visas enl avtal. Detta gäller endast seriöst intresserade.
Välkomna hit!

03. Betalning & transport

Betalning sker helst med Swish eller kontant. Faktura ordnas och om internet fungerar kan även kortbetalning erbjudas. Tyvärr är internet mindre tillförlitligt så det är svårt att få det att fungera. Transport ordnas efter avtalat pris. Sträckningen Karlstad-Stockholm körs vanligen varje månad. Orter längs vägen kan då få leveranser.

04. Sälja till oss

Sälj till Sjövikens Antik, vi köper hela dödsbon, hem och enstaka föremål av hög kvalitet. Guld och silver köpes till högsta dagspris. Smycken, mynt, bestick mm. Vi är intresserade av det mesta såsom möbler, antikviteter, samlarföremål design och konst.

05. Eftersökes

Vi söker i dagsläget speciellt efter bra tavlor som Rackenkonstnärerna Gustaf Fjaestad, Bror Lindh, Björn Ahlgrensson, Fritz Lindström, Alfred Ekstam och Hilding Werner. Alla kända konstnärer är dock intressanta.

Glas producerat på Eda glasbruk mellan åren 1927-1933 (samlar detta privat). Många föremål är signerade med Eda-27, Eda -28 osv. Alla fina föremål är dock inte signerade. Sänd gärna bilder på det ni vill sälja.

Kontakt

  Sjövikens Antik
  Östra Takene gamla skola
  671 94 Brunskog

   

  Öppettider:

  Öppet året runt efter överenskommelse,
  kontakta oss för information. Följ oss gärna på Facebook för uppdaterade öppettider i juli och augusti.
  Klä er varmt, det är kallt i butiken.
  Välkomna hit!